Wspólne bieganie
Wspólne bieganie
Witam sąsiadów.
Czy są na osiedlu jacyś biegacze?
Dzisiaj na stronie agrobexu wyskoczyła mi informacja o wspólnych treningach co tydzień. Pierwszy trening 24 sierpnia, zbiórka o 18 przy placu zabaw.
W sumie fajny pomysł i okazja do integracji biegających mieszkańców naszego osiedla.
Ja w tej chwili leczę kontuzję ale może do poniedziałku uda mi się wyleczyć i chętnie się pojawię.
Czy są na osiedlu jacyś biegacze?
Dzisiaj na stronie agrobexu wyskoczyła mi informacja o wspólnych treningach co tydzień. Pierwszy trening 24 sierpnia, zbiórka o 18 przy placu zabaw.
W sumie fajny pomysł i okazja do integracji biegających mieszkańców naszego osiedla.
Ja w tej chwili leczę kontuzję ale może do poniedziałku uda mi się wyleczyć i chętnie się pojawię.
Re: Wspólne bieganie
super inicjatywa 

super pomysł, trochę sportu i sąsiedzkiej integracji, na pewno się zjawie 

ja dzisiaj nie dam rady ale za tydzień myślę, że się zjawię 

Był ktoś z Was na tym treningu?
mój mężuś chodzi, ostatnio było jakies 8 osób, z tygodnia na tydzien wiecej osób przychodzi 

A jakie dystanse biegają? chciałbym się w poniedziałek pojawić ale jestem świeżo po kontuzji i nie chcę przesadzić.
ostatnio chyba ok 7 , ale wiem, ze dwie grupy zawsze robią, więc śmiało 

To w poniedziałek będę 

I jak wspólne bieganie, może ktoś podzieli się wrażeniami? Jakie dystanse i nadal spotykacie się w poniedziałki? dołączę zatem 05 października
Pozdrawiam Wszystkich.