Meble na wymiar
Meble na wymiar
Witam Państwa,
Jeśli już są Państwo na etapie wyboru mebli do wymarzonego mieszkania zapraszam serdecznie do odwiedzenia Naszego studia które mieści się przy ulicy Słowiańskiej 38F w Poznaniu. Na miejscu postaramy się sprostać Państwa oczekiwaniom i zaprojektować oraz wykonać kuchnie i szafy na najwyższym poziomie oczywiście przy zachowaniu rozsądnych cen :].
Dla mieszkańców osiedla jak i odwiedzających forum przygotowaliśmy specjalną promocję. Zapraszam serdecznie do odwiedzenia naszego punktu oraz strony internetowej.
Bergmann Kuchnie
ul. Słowiańska 38F
61-664 Poznań
tel. 604 836 865
http://www.bergmannkuchnie.pl
Jeśli już są Państwo na etapie wyboru mebli do wymarzonego mieszkania zapraszam serdecznie do odwiedzenia Naszego studia które mieści się przy ulicy Słowiańskiej 38F w Poznaniu. Na miejscu postaramy się sprostać Państwa oczekiwaniom i zaprojektować oraz wykonać kuchnie i szafy na najwyższym poziomie oczywiście przy zachowaniu rozsądnych cen :].
Dla mieszkańców osiedla jak i odwiedzających forum przygotowaliśmy specjalną promocję. Zapraszam serdecznie do odwiedzenia naszego punktu oraz strony internetowej.
Bergmann Kuchnie
ul. Słowiańska 38F
61-664 Poznań
tel. 604 836 865
http://www.bergmannkuchnie.pl
Re: Meble na wymiar
Meble śliczne, zakochałam się w stylu nowoczesnym. Byłam osobiście w tym sklepie. Osoba zajmująca się wszystkim bardzo kompetentna, miła i sympatyczna. Ja zupełny laik w tym temacie otrzymałam dużo fajnych informacji. Wymiary, montaż, projekt gratis. Ja już mam projekt teraz tylko trzeba się zdecydować a to największy problem bo jak tyle ślicznych mebli to i wybór trudny.

Zaraz tam się przejedziemy. Jak możecie to polećcie jeszcze kogoś, na dniach musimy podjąć decyzję.
Jeśli chodzi o kuchnie to polecam 531577330 stolarz Kuchnia, przyjeżdża, wymierza i składa....Solidny
Dzięki. Ze Swarzędza ten Gościu ?
Nie, z Szamotuł....ale mobilnylidrad pisze:Dzięki. Ze Swarzędza ten Gościu ?
WojtekZ, byliście zadowoleni ze współpracy z tym stolarzem? Wyrabiał się w terminach? Meble dopieszczone, dobrej jakości? Planujemy z nim podpisać umowę. Czy ktoś jeszcze skorzystał lub ma zamiar skorzystać z jego usług?
UWAGA
Do 31/10/2011 PROMOCJA
Kuchnie Bez Vat-u
Zapraszam do Studia Bergmann Kuchnie na darmowy projekt
Do 31/10/2011 PROMOCJA
Kuchnie Bez Vat-u
Zapraszam do Studia Bergmann Kuchnie na darmowy projekt
Witam
My zamawialiśmy mele kuchenne w :Gawin meble
projekt kuchni jest darmowy i nie drogo maja mele, tak mnie sie wydaje:)
My zamawialiśmy mele kuchenne w :Gawin meble
projekt kuchni jest darmowy i nie drogo maja mele, tak mnie sie wydaje:)