Zapraszam Was do skorzystania z oferty Eko Beauty Mobile, która jest odpowiednikiem SPA tylko w zaciszu Waszego domu. Oferuję szeroką gamę zabiegów upiększających, które w zrównoważony sposób wypielęgnują Wasze ciało, umysł i duszę. Godziny całkowicie dostosowuję do klienta-również późnowieczorne. A oto kilka powodów dla których warto mnie sprawdzić:
1 )Przyjazny cennik

2) Bezpłatny dojazd -proszę pomyśleć, ile czasu zajmuje Paniom dojazd(np. do Poznania), czekanie w korkach oraz stres związany z możliwością spóźnienia się na umówiony zabieg,a potem.... powrót do domu-> znów w korku i .....czar po wspaniałym relaksie pryska !

3) Nowoczesny sprzęt i kosmetyki pochodzące wyłącznie z upraw ekologicznych, nie zawierające w swym składzie: parabenów, SLSów, oleju mineralnego, wazeliny, silikonów, chemicznych filtrów UV, donorów formaldehydu, etanoloamin-DEA,MEA,TEA, lanoliny, składników pochodzenia zwierzęcego, syntetycznych barwników i kompozycji zapachowych
4) Profesjonalizm (posiadam tytuł lic.kosmetologii i pracuję w zawodzie od ponad 3 lat, systematycznie się szkoląc i wzbogacając wiedzę, a fizjoterapeutą jestem od 2005r.)
5) Higiena na najwyższym poziomie ( pełna sterylizacja narzędzi w autoklawie! )
6) Oferuję również „babskie wieczory”. Zaproś grupę osób, z którą chcesz przeżyć miło chwilę relaksu, a ja sprawię aby ten wieczór stał się odskocznią od codziennego życia! Po wcześniejszym ustaleniu terminu oraz formy zabiegów, dojeżdżam do klientek i poświęcam im cały wieczór, podczas którego mogą poczuć się wyjątkowo zadbane i wypielęgnowane, dodatkowo spędzając miło czas w ulubionym towarzystwie. Iście babski wieczór przy winie, czyli to co kobiety lubią najbardziej!
7) Po wcześniejszym ustaleniu możliwe również usługi fryzjerskie przez znakomitą fryzjerkę z Poznania!
Uśpiłaś dzieci, chcesz poczuć się wyjątkowo->dzwoń a coś poradzimy-od manikiru zaczynając a kończąc na masażu relaksacyjnym..... 721 850 033
Proszę o wyrozumiałość-jeśli nie odbieram PRACUJĘ, pozostaw wiadomość sms a oddzwonię