Internet Telewizja
Internet Telewizja
Witam,
czy wiadomo już coś na temat jakieś kablówki w blokach ? Aktualnie jesteśmy zmuszeni korzystać z anteny satelitarnej i mobilnego internetu a jest bardzo nieciekawa opcja.
Pozdrawiam
czy wiadomo już coś na temat jakieś kablówki w blokach ? Aktualnie jesteśmy zmuszeni korzystać z anteny satelitarnej i mobilnego internetu a jest bardzo nieciekawa opcja.
Pozdrawiam
Re: Internet Telewizja
coś mi się odbiło o uszy że ma być inea
Dzwoniłam jakiś miesiąc temu do kablówki Inea, powiedzieli mi że mają dostęp w Zalasewie. Myślę że jak nie Inea to jakiś operator Swarzędzki się znajdzie 

Na 100% będzie INEA. Na ich stronie znalazłam dokument "Inwestycje w realizacji" i umieszczona jest tam Mokra w Zalasewie
Link ponizej
http://inea.pl/cms/att/inwestycje/Inwes ... izacji.pdf

http://inea.pl/cms/att/inwestycje/Inwes ... izacji.pdf
Czyli bedziemy mieli z czego wybierać bo działać tam będzie również Inotel z którego obecnie korzystam 

k_e_i jak oceniasz Inotel? Pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym dostawcą. Dotychczas korzystałem z inei, i w sumie większych zastrzeżeń nie mam, ale inotel ma zdecydowanie lepsze dekodery HD z dyskiem, ciekawszą ofertę programową a co najważniejsze tańszą.
Inea w porównaniu z każdym innym operatorem kablowym wypada drożej...
Inea w porównaniu z każdym innym operatorem kablowym wypada drożej...
radpl
Inotel'a oceniam bardzo dobrze, internet działa rewelacyjnie. 40 mega robi swoje:) co do TV to rowniez zlego slowa nie moge powiedziec, dekoder z nagrywarka bardzo wygodny w użyciu a i obraz bardzo ładny.
dzięki za odp.
Mam nadzieję, że inotle będzie obsługiwał nasze promienne osiedle, bo bez dobrego neta jak be ręki
A z innej beki..
Dziś doczytałem, że do ich dekodera HD można podłączyć większy dysk, wystarczy tylko zmienić soft.
Chodź z drugiej strony 160 GB powinno wystarczyć.
Mam nadzieję, że inotle będzie obsługiwał nasze promienne osiedle, bo bez dobrego neta jak be ręki

A z innej beki..
Dziś doczytałem, że do ich dekodera HD można podłączyć większy dysk, wystarczy tylko zmienić soft.

radpl
obslugiwać będą napewno bo to potwierdzałem. Co sie tyczy podłączenia jakiegoś dysku zewnętrznego to nic mi na ten temat nie wiadomo, jednak ten co jest mi osobiście w zupełności wystarcza:).
Witajcie,
Podpisałem umowę z Ineą, po małych problemach powiem, że jest OK....zastanawiam się tylko nad internetem 5 MB za 69,99 bo zasięg orange taki mizerny....
Pozdrawiam Wojtek
Podpisałem umowę z Ineą, po małych problemach powiem, że jest OK....zastanawiam się tylko nad internetem 5 MB za 69,99 bo zasięg orange taki mizerny....
Pozdrawiam Wojtek