Internet Telewizja
-
- Etap: IV
Re: Internet Telewizja
Właśnie wyczytałem ze wspólnota Mieszkaniowa nie pozwoliła na położenie światłowodu Ineii . Ktos wie czy to u Nas? 

Czy tylko mnie tak wku*wia ilość ulotek z echostar'u?
Może znalazłoby się jeszcze kilka osób żeby wyrazić swoja opinie na ichniejszej infolinii ? Osobiście uważam że to co odstawiają to lekka przeginka .... gdyby jeszcze technicznie działali tak prężnie jak marketingowo
Gdyby ktoś coś to ...
Może znalazłoby się jeszcze kilka osób żeby wyrazić swoja opinie na ichniejszej infolinii ? Osobiście uważam że to co odstawiają to lekka przeginka .... gdyby jeszcze technicznie działali tak prężnie jak marketingowo
Gdyby ktoś coś to ...
(61) 671 00 00 - numer telefonu czynny w godzinach pracy biura:
- w poniedziałek oraz w czwartek od 9:00 do 19:00
- we wtorek, w środę oraz w piątek od 9:00 do 17:00
- w sobotę od 9:00 do 15:00.
Po połączeniu proszę tonowo wybrać temat rozmowy:
1 - Promocje, Usługi, Abonamenty;
Nie tylko Ciebie... a naklejki swoje poprzyklejali gdzie się da w mieszkaniu i częściach wspólnych (V etap). Miałem do czynienia z tą firmą w Poznaniu jak mieszkałem i nie polecam nikomu, zresztą ocena 1,1 na Google mówi sama za siebie...
PS. Na infolinię nie ma co dzwonić, chyba że chcesz się poużerać z jakąś niekompetentną pracownicą
PS. Na infolinię nie ma co dzwonić, chyba że chcesz się poużerać z jakąś niekompetentną pracownicą

Z ulotkami faktycznie przeginają, ale z jakości usług jestem zadowolony. Trzeba tylko dokładnie czytać umowę i mocno się targować przy kolejnej umowie
Witam, przymierzam się do podłączenia TV i internetu do mieszkania. Możecie mi podpowiedzieć co dobrze działa czy Inea czy Echostar? Bo z tego co już przeczytałem to Inotel jest już wchłonięty do Inea. Widziałem ulotki i czy warto zadzwonić do tych Panów co chodzą bo blokach czy lepiej do biura pójść?
Nie wiem co działa lepiej, bo jeszcze nie założyłem Internetu, natomiast dzwoniłem do Inei żeby zweryfikować, czy osoba która chodzi po osiedlu jest rzeczywiście od nich i sami na infolinii przyznali, ze Ci mobilni sprzedawcy mają lepsze oferty niż oni w biurze.
Jestem nowym mieszkańcem na osiedlu i również dokonywałem wyboru między Echostarem a Ineą jeśli chodzi o telewizję i internet.
Dzwoniłem do Echostaru aby uzyskać więcej informacji o ofercie, delikatnie mówiąc zostałem posłany na drzewo - kazano zadzwonić mi do przedstawiciela, który najpierw stwierdził, że nie może rozmawiać i oddzwoni (czego nie zrobił), kolejnych telefonów nie odbierał.
W Inei natomiast byłem w biurze koło ronda i tam pani wytłumaczyła mi całą ofertę, natomiast mimo wszystko poleciła skontaktowanie się z przedstawicielami handlowymi, bo oni ponoć mają oferty nawet 40% tańsze niż to co dostaniemy w biurze i na stronie internetowej. Wczoraj wieczorem skontaktowałem się z jednym z panów i faktycznie rozmawialiśmy o zupełnie innych, korzystniejszych warunkach umowy niż to co przedstawiała mi pani w biurze. W dodatku dowiedziałem się, że światłowód Inei jest już rozprowadzony w mieszkaniu, więc obędzie się bez demolki w moim nowym mieszkanku
Dzwoniłem do Echostaru aby uzyskać więcej informacji o ofercie, delikatnie mówiąc zostałem posłany na drzewo - kazano zadzwonić mi do przedstawiciela, który najpierw stwierdził, że nie może rozmawiać i oddzwoni (czego nie zrobił), kolejnych telefonów nie odbierał.
W Inei natomiast byłem w biurze koło ronda i tam pani wytłumaczyła mi całą ofertę, natomiast mimo wszystko poleciła skontaktowanie się z przedstawicielami handlowymi, bo oni ponoć mają oferty nawet 40% tańsze niż to co dostaniemy w biurze i na stronie internetowej. Wczoraj wieczorem skontaktowałem się z jednym z panów i faktycznie rozmawialiśmy o zupełnie innych, korzystniejszych warunkach umowy niż to co przedstawiała mi pani w biurze. W dodatku dowiedziałem się, że światłowód Inei jest już rozprowadzony w mieszkaniu, więc obędzie się bez demolki w moim nowym mieszkanku

w inei jest jeszcze taki plus ze mozna np pomieszać oferty czyli np standard hd i słabszy internet co przenosi sie wyraźnie na cene.
Ja osobiście wolałbym zwykłą cyfrową naziemną niż echostar ale każdy ma prawo do swojego wyboru
Ja osobiście wolałbym zwykłą cyfrową naziemną niż echostar ale każdy ma prawo do swojego wyboru

To ja się podziele swoją ofertą, by nie było kryptoreklama nie podam nazwy dostawców...74zł za pełen pakiet canal plus,hbo,canal+ go,nc go,vod, w jakości HD multiroom i dekoder z nagrywarka i dyskiem 500 gb
internet lte 2gb z tabletem za 49 zł, nie ściągam filmów z netu,więc ten pakiet wystarcza swobodnie, korzystam z niego na nc+,2 tabletach i laptopie.
Żaden dostawca kablowy nie dał mi lepszej ofety.
NIE JEST TO PLUS
Pozdrawiam
internet lte 2gb z tabletem za 49 zł, nie ściągam filmów z netu,więc ten pakiet wystarcza swobodnie, korzystam z niego na nc+,2 tabletach i laptopie.
Żaden dostawca kablowy nie dał mi lepszej ofety.
NIE JEST TO PLUS
Pozdrawiam
dobrze jest rozpatrywać satelitę i internet z kabla zmiksowane ze sobą. Też nic nie ściągam z netu w hurcie i 2mb za 19.90 w echostar są . Usługa nie zawiodła ani razu.
Nie jestem fanem TV, więc miesięcznie zamykam się w cenie abonamentu RTV 20,30 (naziemna) plus 19.90:)
SMARTDOM też daje radę, jeżeli nie zasysa się filmów.
Kablówki są wygodne, bo kabel ze ściany i jedziesz. Przy wysokich pakietach też są konkurencyjne co do satelity, ale przy wersjach budżetowych, to jest jednak drogo.
Co kto lubi. Wybór mamy spory: CITYNET, Echostar, INEA, ORANGE, NC+, CfrowyPolsat.... Dla każdego coś dobrego:)
Nie jestem fanem TV, więc miesięcznie zamykam się w cenie abonamentu RTV 20,30 (naziemna) plus 19.90:)
SMARTDOM też daje radę, jeżeli nie zasysa się filmów.
Kablówki są wygodne, bo kabel ze ściany i jedziesz. Przy wysokich pakietach też są konkurencyjne co do satelity, ale przy wersjach budżetowych, to jest jednak drogo.
Co kto lubi. Wybór mamy spory: CITYNET, Echostar, INEA, ORANGE, NC+, CfrowyPolsat.... Dla każdego coś dobrego:)