Akty notarialne
Re: Akty notarialne
Do mnie oddzwonili i koszt podpisania akty ze wszystkimi formalnosciami to 2200zl, za lokal mieszkaniowy o wartosci 218000 zl.
u mnie też 2200 za mieszkanie o wartości 219000
aktu nie dostanę do wglądu gdyż jego projekt stanowi własnośc kancelarii...
aktu nie dostanę do wglądu gdyż jego projekt stanowi własnośc kancelarii...
Notariusz musi Ci udostepnic projekt aktu z tego powodu ze jesli nie zgadzasz sie z jakims zapisem w Akcie wizyta zostaje przelozona, a tak musisz placic 2 krotnie.
Notariusz nie ma prawa odmowic Ci pokazania projektu aktu do wgladu.
Pozdrawiam
Notariusz nie ma prawa odmowic Ci pokazania projektu aktu do wgladu.
Pozdrawiam
Witajcie, na 11 maja umawiają na podpis aktu notarialnego. Pytanie, czy ktoś ma termin wcześniejszy, czy ktoś ma wgląd do projektu aktu? Co robimy?
właśnie rozmawiałem z kancelarią notarialną, w środę po długim weekendzie mają przesłać mi na mail wzór aktu notarialnego, oczywiście jak już otrzymam to mogę przesłać dalej, termin mam wstepnie umówionyn a 14 więc zdążę się zapoznać.
Hej,
Zbynio79 jak możesz podeślij proszę wzór aktu. Na Priv wyślę Tobie e-mail. Ja wstępnie mam umówiony termin na 16
Zbynio79 jak możesz podeślij proszę wzór aktu. Na Priv wyślę Tobie e-mail. Ja wstępnie mam umówiony termin na 16
Ja mam termin na 9 maja.
W poniedzialek bede sie kontaktowac z kancelaria o wyslanie wzoru aktu na maila.
Jakbyscie mieli wzor wczesniej bede wdzieczna za podeslanie na maila.
Pozdrawiam,
W poniedzialek bede sie kontaktowac z kancelaria o wyslanie wzoru aktu na maila.
Jakbyscie mieli wzor wczesniej bede wdzieczna za podeslanie na maila.
Pozdrawiam,
a my za 275000 zapłaciliśmy 2300 i 2 dni przed mieliśmy wzór na mailu.
Pozdrawiamy.
Pozdrawiamy.
Jaki jest dokladny adres Kancelarii?
Nie moge sie dodzwonic
Nie moge sie dodzwonic