Chyba nasz lokal gastronomiczny zakończył działalność.
Raczej to nikogo nie dziwi, bo nie zachwycał ofertą.
Za to w Żabce dzisiaj kolejka.
Mam nadzieję, że nie będzie już problemów ze sklepem.
Jeszcze jak będzie koncesja na alkohol to już można być spokojnym.
Szkoda, że padł, bo można było raz na jakiś czas podarować sobie gotowanie i niedrogo kupić jakieś proste danie na wynos. Swoją drogą mieli zauważalny ruch tam (mieszkam nad nimi) i samochody się tam pojawiały i ktoś tam jadał regularnie. Teraz czeka nas dłuuugo nic a potem może nastanie era Pizza-Kebaba
To raczej nowi właściciele (bo lokal nie należy do Agrobexu) chcieli więcej zarobić i dali prowadzącym Lunch Bar warunki, których ci nie mogli zaakceptować. Chytry dwa razy traci, więc teraz szukają nowego najemcy, a z tego, co wiem Lunch Bar już jakąś nową lokalizację ma.
Bigbluee2 pisze:Z tego co ja wiem rozmowy trwają ale w alternatywnej rzeczywistości.
Rozmawiałem z kilkoma osobami, które jak się okazało, miały plan otworzyć tu sklep ale Agrobex nie chce zejść z czynszu a 12 tysięcy czynszu nikt nie zapłaci.
Jest jedynie szansa, że całkowite obciążenie czynszowe weźmie na siebie włąściciel marki, ale nie wiem czy takie coś w ogóle istnieje i czy ktokolwiek zgodzi się na płacenie takiego czynszu.
Dodatkowo SPRAWDZONA informacja jest taka, że budowla naprzeciw gimnazjum, koło osiedla ułańskiego to kompleks CZERWONA TOREBKA.