Budynek A2
Budynek A2
A jest ktoś kto zakupił mieszkanie w tym budynku? My będziemy na parterze. Pozdrawiam
Re: Budynek A2
Witam wszystkich
Ja kupilem mieszkanie w budynku A2 na 3 pietrze
pzdr
Ja kupilem mieszkanie w budynku A2 na 3 pietrze
pzdr
no to witam sąsiada! ja mam na 1 piętrze.
Mam nadzieję, że towarzystwo nam się powiększy. Może by gdzieś w sieci rozreklamować to forum...? 

a więc witam mieszkańców A2. Mieć tylko nadzieję, że:
-zima będzie ok i odbiór paźdź/list,
-uruchomi się choć żabka do tego czasu, bo okolica ładna, ale do sklepów na razie wyprawa.
-planetarna będzie wyglancowana i coś może z mokrą podziubią...
-parkingów na każą kupować... bo 10000 zł to nie kilka groszy...
-zima będzie ok i odbiór paźdź/list,
-uruchomi się choć żabka do tego czasu, bo okolica ładna, ale do sklepów na razie wyprawa.
-planetarna będzie wyglancowana i coś może z mokrą podziubią...
-parkingów na każą kupować... bo 10000 zł to nie kilka groszy...
coś się na pewno znajdzie. Na parterze w naszym budynku mają być lokale usługowe, nie wierzę, że jakiś przedsiębiorczy nie wpadnie na pomysł otwarcia sklepu 

witam
wlasnie zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w bloku A2 i jestem tak na 80% przekonana do zakupu ale tak chcialam sobie jeszcze internet przeszperac odnosnie mieszkan i trafilam na forum
generalnie mieszkam pare blokow dalej a dokladnie na Raczynskiego i powiem ze jestem bardzo zadowolona ze Swarzedza a mieszkam dokladnie juz tu 20 lat
wlasnie zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w bloku A2 i jestem tak na 80% przekonana do zakupu ale tak chcialam sobie jeszcze internet przeszperac odnosnie mieszkan i trafilam na forum

generalnie mieszkam pare blokow dalej a dokladnie na Raczynskiego i powiem ze jestem bardzo zadowolona ze Swarzedza a mieszkam dokladnie juz tu 20 lat

Witam serdecznie wszystkich sąsiadów!!
kupiłam mieszkanie w budynku A2.
kupiłam mieszkanie w budynku A2.
ja tez wlasnie wczoraj zakupilam mieszkanie w budynku A2
szkoda tylko ze zadnych piwnic czy komorek lokatorskich nie przewidziano, wiadomo ze zawsze jakies graty sie znajda do schowania :/

Hej Aga! To prawda, brak komórek lub choćby wózkarni to największy minus tych bloków. Może chociaż korytarze na klatkach będą na tyle duże by je jakoś "zagospodarować"
P.S. Witaj sąsiadko 

Witam sąsiadke
tak się wogóle zastanawiam kiedy te nasze mieszkania będzie można wogole oglądać, jakiś czas temu powiedziano mi wstępnie że w maju... oby jak najszybciej żeby ewentualne zmiany nanieść, w środe będę w Agrobexie to podpytam co i jak