Budowa ulicy Planetarnej
Re: Budowa ulicy Planetarnej
Byliśmy ostatnio na mokrej, przedłużanie planetarnej ruszyło
potwierdzam, widać znacząco postępy, jest już kładziony chodnik z boku i widać chyba nawet zatoczke autobusową 

Poniżej trochę nowych zdjęć z dnia 8 maja 2011. Widać, że droga w strone gimnazjum jest juz utwardzona, wykonane zostały zatoczki autobusowe i czeka tylko na warstwę asfaltu i chodniki. 

dejvo
rzeczywiście budują tą Planetarną, nawet się po niej wczoraj przejechaliśmy
robią tam zatoczki autobusowe, orientujecie się może jakie autobusy będą się tam zatrzymywały?

robią tam zatoczki autobusowe, orientujecie się może jakie autobusy będą się tam zatrzymywały?
podobno poznański 55 ma zostać przedłużony, a jeśli chodzi o komunikację swarzędzką to nic nie wiem, ale myśle, że na pewno coś tam puszczą 

prawdę mówiąc liczę na 55, w ZTM nie byli wstanie udzielić mi odpowiedzi
Witam
Czy posiada ktoś może informację kiedy otworzą ulicę Planetarną? no i kiedy puszczą na niej jakiś autobus (czy będzie to może 55 ) ?
Pozdrawiam
Czy posiada ktoś może informację kiedy otworzą ulicę Planetarną? no i kiedy puszczą na niej jakiś autobus (czy będzie to może 55 ) ?
Pozdrawiam
Autobus 55 jeździ- wrócił na starą trasę- przystanek ma przy gimnazjum więc całkiem niedaleko naszego osiedla.
Pozdr
Pozdr
Tak wiem, że od Gimnazjum 55 jeździ jednak zastanawiam się czy gdy w całości zostanie otwarta ulica Planetarna to będzie po niej jeździł autobus linii 55 i dzięki temu mielibyśmy przystanek "pod nosem"
Myślę że tak, przecież porobili zatoczki i przystanki więc przedłużają trasę.