KRADZIEŻ SAMOCHODÓW
Re: KRADZIEŻ SAMOCHODÓW
czy próba kradzieży ma coś wspólnego z Panią, która przedwczoraj głęboko w nocy dzwoniła po wszystkich w bloku nr 3 i pytała, kto jest właścicielem Seata? Potem Policja się pojawiła na osiedlu...
O seacie nic nie wiem natomiast moje auto też pod blokiem nr 3 i audi.
Sąsiedzi też niż ma się co dziwić latarni zero, na parking światlo dają tylko światla z domów i klatek. Ciemno jak w dupie! Agrobex twierdzi że jest wystarczająco jasno..
Sąsiedzi też niż ma się co dziwić latarni zero, na parking światlo dają tylko światla z domów i klatek. Ciemno jak w dupie! Agrobex twierdzi że jest wystarczająco jasno..
Tą Panią byłam ja. Dzwoniłam i szukałam właściciela samochodu bo był otwarty i mogło skończyć się żle , ja wezwałam policję aby ustalili właściciela a do przyjazdu warowałam przy aucie.
Miło wiedzieć, że mamy takich sąsiadów!!! Nie moje było to auto ale dzięki za czujność 

Apropo kradziezy - dzisiaj w nocy skradziono samochod zaparkowany przed blokiem.
Gdzie tym razem?
Kolo 14 hundai'a.
Jakos mnie to nie dziwi..
Moze sie wreszcie ludziska obudza i bedzie monitoring
Jakos mnie to nie dziwi..
Moze sie wreszcie ludziska obudza i bedzie monitoring
Co zmieni ten monitoring? Jeśli będą mieli ukraść to i tak ukradną. Bez względu na monitoring. Należy jeszcze dalej parkować samochodami, ten Hyundai był pozostawiany na ostatnim parkingu na końcu osiedla. Pewnie dlatego aby nikt nie porysał drzwiami 
przed blokiem nr 1 - citroen