Miejsca parkingowe
-
Re: Miejsca parkingowe
kupiliśmy mieszkanie w II etapie. dzisiaj byliśmy na spotkaniu i dowiedzieliśmy się ze miejsca parkingowe nie będą odpłatne. będzie taka zasada: kto pierwszy zaparkuje ten lepszy. Więc nie należy szczególnie przywiązywać się do danego miejsca.
Ja się przyzwyczaiłem...nie oddam ..pati&rafal pisze:kupiliśmy mieszkanie w II etapie. dzisiaj byliśmy na spotkaniu i dowiedzieliśmy się ze miejsca parkingowe nie będą odpłatne. będzie taka zasada: kto pierwszy zaparkuje ten lepszy. Więc nie należy szczególnie przywiązywać się do danego miejsca.

WojtekZ pisze:Ja się przyzwyczaiłem...nie oddam ..pati&rafal pisze:kupiliśmy mieszkanie w II etapie. dzisiaj byliśmy na spotkaniu i dowiedzieliśmy się ze miejsca parkingowe nie będą odpłatne. będzie taka zasada: kto pierwszy zaparkuje ten lepszy. Więc nie należy szczególnie przywiązywać się do danego miejsca.

My od soboty będziemy się przyzwyczajać

suuperewciaja pisze:WojtekZ pisze:Ja się przyzwyczaiłem...nie oddam ..pati&rafal pisze:kupiliśmy mieszkanie w II etapie. dzisiaj byliśmy na spotkaniu i dowiedzieliśmy się ze miejsca parkingowe nie będą odpłatne. będzie taka zasada: kto pierwszy zaparkuje ten lepszy. Więc nie należy szczególnie przywiązywać się do danego miejsca.![]()
![]()
![]()
My od soboty będziemy się przyzwyczajać

Fajnie jak jest nas coraz więcej

Oczywiście. Trzeba by jakiś wieczorek zapoznawczy zorganizować 

ewciaja pisze:Oczywiście. Trzeba by jakiś wieczorek zapoznawczy zorganizować
Jestem za ... a nawet bardzo \;)