Parkowanie
Re: Parkowanie
No niestety. Ale chyba tak jest wszędzie... tylko pod własnym nosem wkurza to trochę bardziej... 

Miszczu sobie upodobał to miejsce, jak i kilka innych miejscowek
Wysłane z mojego A1-810 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego A1-810 przy użyciu Tapatalka
A może nalepka z karnym.... ? 

Kolejne dwa miejsca parkingowe zabrane miedzy pierwszym a czwartym etapem ( wjazd na ogrodek niskie domki )
fori81, dopóki nie postawią znaku zakazu parkowania możemy śmiało sobie tam parkować. czerwone płytki jak na razie niczego nie zakazują
Fakt jest taki ze predzej czy pozniej znaki zakazu postawia a kolejnych miejsc nie przybedzie miedzy tymi blokami 

czy ktoś zna właścicieli pojazdów z numerami rejestracyjnymi EL, którzy stawiają auta na skrzyżowaniu na wjeździe na osiedle? chyba sobie ludzie robią jaja w biały dzień. jednego dnia Nissan stał na prawym łuku skrzyżowania, a Peugeot na lewym. ledwo można było przejechać. zakaz parkowania na skrzyżowaniu obowiązuje również na naszym osiedlu. podobnie jest ze stosowaniem się do znaku parkowania przy pierwszych blokach przy wjeździe. a tam notorycznie stoją po 3-4 auta (i to stale te same)...
a może trzeba zadzwonić po municypalnych, zapłaci taki jeden z drugim i może się nauczy
Moi Drodzy,
Dzisiaj rano SM goliła mandaty z samego rana. Nie mogłem się powstrzymać i zapytałem się panów, czy piszą upomnienia, czy mandaty. Powiedzieli, że mandaty... No te dwa auta parkujące na łuku przy środkowym wjeździe robiły niezłego beszczela i nissanowi należy się mały klaps.
Dzisiaj rano SM goliła mandaty z samego rana. Nie mogłem się powstrzymać i zapytałem się panów, czy piszą upomnienia, czy mandaty. Powiedzieli, że mandaty... No te dwa auta parkujące na łuku przy środkowym wjeździe robiły niezłego beszczela i nissanowi należy się mały klaps.