Lokale
Re: Lokale
Orientuje się ktoś co powstaje w miejsce Akiry ? Od jakiegoś czasu widzę z okna że tam do póznych godzin cos remontują, kafelkami cała scianę przy oknie od strony trawnika wyłożyli...
Lunch Bar... obiady abonamentowe i takie inne... Powodzenia dla nowego prowadzącego!!! oby wstrzelił się w rynek i serwował smacznie i tanio;) W końcu raz na jakiś czas się nie chce przy garnkach stawać a do lokalu mogę w klapkach 5 metrów przejść.
To bardo fajnie - takie czego mi osobiście brakowało.
super oby bylo smacznie i w miare tanio a lokal napewo sie utrzyma
Też zauważyłam dzisiaj nowo oklejone okna Lunch Baru
oby się przyjął.
Ciekawe kiedy otworzą...

Ciekawe kiedy otworzą...
-
Super sprawa. Sama bym otworzyła, gdyby nie horrendalny czynsz. Też myślę, że będą chętni, zwłaszcza że w pobliżu nic takiego nie ma. Mam nadzieję, że nie będzie drogo i że będzie zdrowo, tak że Mąż z dzieckiem np. podejdzie, gdy ja długo w pracy itp.
A czy ktoś się może orientuje co powstaje przy os. Wielkopolskim. Bo zdaje się, że też będą jakieś sklepy, chyba że się mylę.
A czy ktoś się może orientuje co powstaje przy os. Wielkopolskim. Bo zdaje się, że też będą jakieś sklepy, chyba że się mylę.
Na tablicy informacyjnej przy tej budowie jest napisane że lokale usługowo handlowe... więc może być wszystko
Pytanie czy juz są chętni czy będą szukać dopiero jak wybudują...

Pytanie czy juz są chętni czy będą szukać dopiero jak wybudują...
-
Czyli jednak zapotrzebowanie jest. I u nas byłoby wielu chętnych, gdyby nie pazerny Agrobex, który na takim etapie tak winduje czynsze, że wszystkich odstrasza. Sama rozmawiałam z fryzjerką, która bardzo chciała się u nas otworzyć, ale nie przy takim czynszu.
Nie osiedlu Wielkopolskim tylko Sarmackim.
Na pewno bedzie tam sklep spożywczy, a co wiecęj to dopytam
Na pewno bedzie tam sklep spożywczy, a co wiecęj to dopytam
-
- Etap: II
Czy to już koniec Chaty Polskiej na naszym osiedlu?