Kiedy oddanie II ETAPU??
Kiedy oddanie II ETAPU??
Witam,
Czy macie jakieś informacje na temat oddania mieszkań z II etapu? Mówiono ostatnio że do końca października, kierownik budowy mówił że do końca sierpnia jego ludzie wychodzą z bloków z II etapu, a teraz dostałam maila że na 27 lipca mogą mnie na odbiór umówić. To w końcu jak bo każdy coś innego mówi?
Czy macie jakieś informacje na temat oddania mieszkań z II etapu? Mówiono ostatnio że do końca października, kierownik budowy mówił że do końca sierpnia jego ludzie wychodzą z bloków z II etapu, a teraz dostałam maila że na 27 lipca mogą mnie na odbiór umówić. To w końcu jak bo każdy coś innego mówi?
Re: Kiedy oddanie II ETAPU??
Ja slyszalem wlasnie o pazdzierniku wiec z tym mailem to mnie zaskoczyles. A w ktorym bloku masz mieszkanie, tym malym? On wyglada na calkowicie ukonczony wiec moze kolejno blokami beda oddawac. moj dopiero zaczeli malowac wiec oddanie w lipcu mi nie grozi 

nasze mieszkanie w A2 ten najdłuższy też jest w połowie pomalowany klatki jeszcze zupełnie surowe więc nie wiem czy tej kobiecie z agrobexu sie cos nie po..rypało
Czyli ten sam blok co ja wiec nie ma szans aby to bylo w lipcu wiec raczej faktycznie cos im sie porypało z tym mailem.
Każdy mówi co innego, facet z agrobexu, że planują oddanie na koniec pażdziernika, a jak byłem ostatnio na budowie oglądać mieszkanie to budowlaniec, który mnie oprowadzał mówił,że planują wyjść z budynków pod koniec sierpnia. Czeski film.
W A2 rzeczywiście zostało im jeszcze trochę do zrobienia.
W A2 rzeczywiście zostało im jeszcze trochę do zrobienia.
Mieszkańcy II etapu- się tak nie napalajcie, na szybsze oddanie bo się rozczrujecie!! Nam też kusili wcześniejszym oddaniem: pamiętam nawet, że miały być to terminy takie jak: Gwiazdka 2010 (!!!), potem wiosna- marzec 2011 a wyszło ostatecznie koniec czerwca 2011.
Wojtman: na 27 lipca to Cię moga umówić na odbiór Ietapu.
Jak mówią pażdzernik to zakładajcie listopad/ grudzień:)
Wojtman: na 27 lipca to Cię moga umówić na odbiór Ietapu.
Jak mówią pażdzernik to zakładajcie listopad/ grudzień:)
Jak wygląda sprawa po ostatnich obfitych opadach? Remontowany dojazd od strony ulicy od Planetarnej był zalany. Mam trochę obawy o szczytowe mieszkania w budynkach.
ps. nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, ale nasze osiedle jest na drodze podchodzenia samolotów do lądowania na lotnisko Ławica
ps. nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, ale nasze osiedle jest na drodze podchodzenia samolotów do lądowania na lotnisko Ławica

Jeśli chodzi o oddanie II Etapu to dzisiaj rano (przy okazji rezerwacji mieszkania) Pani z Agrobexu powiedziała mi że planują oddanie z końcem października, wiec w listopadzie prawdopodobnie zaczną rozdawać klucze
(jeśli nie będzie opóźnień) a co do dojazdu to ja wjeżdżam od Kórnickiej, lub od Osiedla Przy Lesie.

Panowie z budowy powoli kończą II etap. Od środka ściągane już jest powoli rusztowanie budynku A2, została tylko część od "pola" i bok od parkingu. Wydaje się, że w październiku zaczną się jakieś odbiory.
Kostka brukowa od zewnątrz już jest, rondo na Planetarnej prawie gotowe
No i metraż w A2 też się zmieni, zobaczymy w którą stronę.
Kostka brukowa od zewnątrz już jest, rondo na Planetarnej prawie gotowe

jestem na budowie co tydzien żeby sobie popatrzeć jak im idzie, a że mieszkam niedaleko to żaden problem
potwierdzam że bardzo realne wydaję się oddanie budynku A2 i wogóle całego II etapu w październiku, kończą już zewnętrzną elewację wiec wiele chyba nie pozostało, nio może zrobienie podwórka między blokami bo na razie to plac bitwy przypomina