Ewciaja- ja pisałam tradycyjnie do p. Stefanowskiego prosząc o przekazanie maila dalej i podanie namiarów do osób odpowiedzialnych za decyzję "iż niestety nie ma możliwości ingerencji w kolorystykę elewacji budynku".
Lechukorn- no nie wierzę w to co widzę. Firma bawi się z nami w kotka i myszkę. Ciekawe czy billboard przy Baraniaka też przemalują. Po prostu śmiechu warte.
Ja też przecieram oczy...a poprzednie wizualizacje znikły!
Wysłałam dziś maila do p.Przemka. Otrzymałam nast. odpowiedź: "Uprzejmie informuję, iż otrzymaliśmy pismo od Pani i aktualnie jesteśmy na etapie formułowania odpowiedzi". Czyżby tak długo trwało napisanie że nie można ingerować w elewację budynku? Bo po zmianie wizualizacji nie wierzę już wogóle że coś z tym zrobią!
Ja osobiście nie mam tak negatywnych odczuć co do kolorystyki elewacji. Byłam w tym tygodniu na budowie i na żywo budynki wyglądają dobrze a jak skończą całość wraz z otoczeniem i zielenią to myślę, że na prawdę efekt będzie przyzwoity. Póki co teraz to jest tylko ocenianie po fragmentach a ja jednak proponuję poczekać na efekt końcowy - według mnie obiecujący.
Catrin- rzecz gustu. Większość, która zapoznała się wcześniej dokładnie z wizualizacją jest chyba dość rozczarowana...
Niestety chyba musimy się pogodzić z obecnym stanem rzeczy. Oto jaką odpowiedź dotyczącą zmian w elewacji otrzymałam: http://img3.imageshack.us/img3/7118/obraztj.jpg
Witam
Z tego co się orientuję nawet panu prezesowi Kruszonie nie przypadła do gustu kolorystyka bloków.Ja się poddaję.
Ta firma ma nas w D. 3 tygodnie odwlekałem odbiór bo chciałem od nich uzyskać obmiar powykonawczy. Próbowali zrobić ze mnie idiotę.Zabrali mi radość z własnego kąta.