Lokale
Re: Lokale
Nie prawdopodobnie, tylko na 100% .... potwierdzone w Agrobexie 

nowi82 ja nie pisałem że panie są niemiłe , tylko kadra kierownicza jest także po to aby coś robić a nie stać z założonymi rękoma , a to w jakimś tam stopniu daje właścicielowi dodatkowe koszty pracy za które i tak klient zapłaci
ok rozumiem, ale nadal w pozostałych lokalach nic się niedzieję więc jeśli czytają to w agrobex-ie to APELUJĘ ZRÓBCIE COŚ Z TYM nie wiem może obniżcie ceny najmu bo po co trzymać puste sklepy a dla mieszkańców to wielkie utrudnienie latać pieszo co chwilę kawał drogi na kupiecką.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2013, 10:59 przez nowi82, łącznie zmieniany 1 raz.
Ok pisałem z rozpędu i widzisz zresztą o której godzinie także przepraszam jeśli mój błąd ort. tak Cię uraził już poprawione Pozdrawiam
bez urazy
sam robię dużo błędów.

jasne, że bez urazy 

Tylko należy pamiętać , że każdy kto chcę zainwestować swoje ciężko zarobione pieniądze , chce aby z tego osiągnąć jakiś zysk - większy lub mniejszy. I jeżeli z obserwacji wynika że Chata "ciągnie tak jak ciągnie" to nie mobilizuje potęcjalnych inwestorów do zakładania kolejnych sklepów. Ludzie potrafią też być złośliwi i aby nie dać zarobić komuś kto zainwestował , pojedzie dalej i będzie nawet w stanie zapłacić więcej za towar byle tylko On nie miał - taka jest niestety ludzka zawiść.
jednak należy zauważyć, że coś zaczyna dziać się. w jednym z lokali, na narożniku przy skrzyżowaniu dziś rano pojawiła się ekipa. przywieźli drabinę, narzędzia i jakieś skrzynie. już wcześniej coś robili i na ponad pół roku przerwali. może teraz coś ruszy się na wiosnę...
będzie włam stulecia w Zalasewie