Mechanik
Mechanik
Witam
Poszukuję jakiegoś w miarę solidnego ale wiadomo niedrogiego mechanika samochodowego w okolicach naszego osiedla, mój jest trochę za daleko dlatego muszę zmienić.
Jeżeli macie jakieś pozytywne opinie bądź negatywne o fachowcach z rejonu Zalasewa, Swarzędza to chętnie czegoś się dowiem.
Pozdrawiam
Poszukuję jakiegoś w miarę solidnego ale wiadomo niedrogiego mechanika samochodowego w okolicach naszego osiedla, mój jest trochę za daleko dlatego muszę zmienić.
Jeżeli macie jakieś pozytywne opinie bądź negatywne o fachowcach z rejonu Zalasewa, Swarzędza to chętnie czegoś się dowiem.
Pozdrawiam
Re: Mechanik
http://www.autonapierala.net/
Solidnie, szybko, chociaż nie najtaniej.
Solidnie, szybko, chociaż nie najtaniej.
ostatnio widziałem warsztat samochodowy w Swarzędzu na Przybylskiego, od razu przy Poziomkowej. mają na nasze osiedle niecałe 2 km. przypuszczam, że mogliby nawet podjechać, gdyby była taka potrzeba. jak naprawiają auta, nie mam pojęcia.
Moge polecic warsztat samochodowy na Szczepankowie.
Mechanicy przyjezdzaja nawet po samochod i odstawiaja na miejsce.
Tanio i solidnie.
Jesli ktos jest chcialby numer to prosze pisac na PRIV.
Pozdrawiam,
Mechanicy przyjezdzaja nawet po samochod i odstawiaja na miejsce.
Tanio i solidnie.
Jesli ktos jest chcialby numer to prosze pisac na PRIV.
Pozdrawiam,
A jakąś wymianę opon w okolicy znacie?
ja zawsze wymieniałem opony na ul miodowej 10 - koło stacji bp i mcdonalda. wymiana jak wymiana, cena korzystna - 70 (chyba, że podnieśli)
Ja wymieniałem w
SEB-SERWIS,
ul. Warsztatowa 7,
tel. 510 601 284
płaciłem 50 zł za 4 alufelgi, co prawda był to kupon z grupona ale podejrzewam, że normalnie też mają takie ceny.
SEB-SERWIS,
ul. Warsztatowa 7,
tel. 510 601 284
płaciłem 50 zł za 4 alufelgi, co prawda był to kupon z grupona ale podejrzewam, że normalnie też mają takie ceny.
Po co daleko szukać-> Zalasewo ul. Ukośna (zaraz za boiskiem jadąc ul. Kórnicką od strony Swarzędza)
POLECAM!
POLECAM!
-
Witam !
Macie mechanika na osiedlu większość przypadków/napraw da się zweryfikować na miejscu. (u nas na osiedlu)
Jak macie jakieś pytanie to piszcie na priv + zostawcie nr tel.
Macie mechanika na osiedlu większość przypadków/napraw da się zweryfikować na miejscu. (u nas na osiedlu)
Jak macie jakieś pytanie to piszcie na priv + zostawcie nr tel.