Pasożyty
Pasożyty
Nie bardzo wiedziałam gdzie to wrzucić. Jak radzicie sobie z tą plagą much i komarów? Nasze nowe białe ściany są już pokryte czarnymi kropkami, nie wspomnę o tym jak irytujące są te stworzenia. Do szału nas doprowadzają! I wygląda na to, że o ile rolnik nie sprzeda tej ziemi deweloperom itp to problem będzie na stałe powracał 

Re: Pasożyty
Witaj,
Na muchy dobra jest jakaś ściera, packa tudzież machanie ręką i dobry refleks....;P na komary polecam Bros elektryczny....
Pozdrawiam ;P
Na muchy dobra jest jakaś ściera, packa tudzież machanie ręką i dobry refleks....;P na komary polecam Bros elektryczny....
Pozdrawiam ;P
U nas na szczęście jakimś dziwnym trafem muchy samoistnie padają.
A komary też nas oszczędziły
Pozdrawiam
A komary też nas oszczędziły

Pozdrawiam
najlepszy jest raid
no trudno. wielu z nas wyniosło się na wieś. trzeba pogodzić się z nowymi domownikami 

Obawiam się, że muchy znowu nas nawiedziły. Dzisiaj na moim oknie od zewnętrznej strony naliczyłam ich aż 11 !!! Spodziewałam się tego, ale nie tak wcześnie. Mamy marzec. Aż strach pomyśleć, co będzie później... 

agi pisze:Obawiam się, że muchy znowu nas nawiedziły. Dzisiaj na moim oknie od zewnętrznej strony naliczyłam ich aż 11 !!! Spodziewałam się tego, ale nie tak wcześnie. Mamy marzec. Aż strach pomyśleć, co będzie później...

Niektórzy naprawde sie nudza.... zabawa w liczenie much 

tak wynudziłam się się okropnie...Jeżeli czytasz ten temat o pasożytach i się udzielasz to chyba też się nudzisz...lechukorn pisze:Niektórzy naprawde sie nudza.... zabawa w liczenie much

oj widać, że osoba chyba nie miała jeszcze do czynienia z plagą tych owadów późnym latem i jesienią...oj Nie życzę, nie życzę...