najlepsze są pozostałe koszty...czyli jakie?? hihihi
to mnie też bawi:
- księgowość - liczone od powierzchni, dlaczego? Rozumiem, że wystawienie rachunku dla większego mieszkania musi być na większej kartce?
a ja mam pytanko odnosnie faktur z Agrobexu za media ( energia cieplna, woda i scieki) 1 fv dostalam we wrzesniu za okres do konca wrzesnia i platnosc w pazdzierniku, 2 fv przyszla za okres do konca listopada i platnosc w grudniu natomiast dzis na poczcie odebralam 3 fv za okres do konca grudniai platnosc uwaga !!! do konca STYCZNIA..nie wiem czy sie kopneli bo na moje powinna byc do konca stycznia i platnosc w lutym...teraz to juz nie wiem czy te platnosci sa co 2 miesiace tak jak prad czy co miesiac?? dzieki z gory za odp bo niestety dzwonie sobie do Agrobexu a tam oczywiscie nikt nie odbiera...
czy Agrobex w notach księgowych żąda spłaty czynszu od czasu waszego odbioru technicznego? Jeśli tak to jak jest rozwiązana sprawa płatności - całość na już?
mieszkam w bloku z I etapu i ostatnio (pod koniec stycznia) dostaliśmy pierwsze noty księgowe za sierpień i wrzesień. Dziwnie, więc zadzwoniłam do wspólnoty mieszkaniowej. Dowiedziałam się, że noty będziemy otrzymywać co miesiąc po dwie, trzy... żeby nie wszystkie od razu.
Jeśli chodzi o sprawy z tym związane polecam kontaktować się z Panem Przemysławem Kania: 664 736 372
Podobno 28 o 17.30 ma być zebranie wspólnoty. Mam nadzieję, że zostanie poruszona sprawa opłat za nieszczęsne windy i niech nikt nie porównuje tego z dachem - dach mamy rzeczywiście wszyscy.